Nords SportkörningsTeam – NTS


2019 började idéen om en sportkörningssektion växa inom Shetland Nord. Vi har flera medlemmar med ett stort intresse för körning och sportkörning, och vi har flera medlemmar som tävlar i sportkörning. I och med detta är vi flera stycken som kan stötta och hjälpa den medlemmen som är ny inom sportkörning och vill lära sig mer.


Tanken med sektionen är att vi anordnar träffar och träningar för att umgås, få stöd och lära känna likasinnade. Kunskapsnivå och ambitionsnivå är helt irrelevant, utan vi fokuserar på intresset och glädjen i körningen.

Eftersom den just nu drivande personen bakom sektionen är bosatt utanför Stockholm är de flesta aktiviteter förlagda i detta närområde, men tanken är naturligtvis att sektionen med tiden ska ha träffar inom större delar av Shetland Nords område.


Förhoppningen är att kunna samlas och gemensamt kunna åka på någon tävling, som deltagare eller som publik, för att lära mer, få det stöd man behöver och våga gå så långt som man själv vill. Vi har inga krav på prestationer eller framtidsplaner.


Vill man vara med på NTS aktiviteter räcker det med att vara medlem i Shetland Nord och ha planer på att köra sin shetlandsponny. Finns plats över är övrig medlem i SSS naturligtvis också välkommen.


Planerade aktiviteter kommer uppdateras här på hemsidan.


Vid funderingar eller frågor, kontakta gärna Linnéa Dahlberg via